mattiaz design

OM OSS

mattiaz design

Hantverk i Guld: 40 Års Ärvd Kunskap och Expertis

Vår passion är guldsmide, där vi har ärvt kunskap och tekniker från morbröder som har arbetat inom guld- och silvertillverkning i över 40 år. År 1970 öppnade vi vår ateljé, och genom passionen har vi drivits till där vi är idag.

I vår ateljé designar, tillverkar och reparerar vi med högsta kvalitet och strävar efter maximal kundnöjdhet. Vi besitter en omfattande kunskap inom branschen, vilket avspeglas i våra resultat och den kvalitet vi levererar. Vi skapar smycken i guld, silver, platina och palladium och är specialiserade på förlovnings- och vigselringar samt armband. Vi kan ta fram egna modeller såväl som realisera dina önskemål baserat på din egen skiss.

Vi samarbetar uteslutande med diamantgrossister som garanterar konfliktfria diamanter. Dessa diamanter är certifierade enligt GIA. Vi använder även ädelmetaller av högsta kvalitet till våra smycken.

Vi erbjuder personlig service från beställning till leverans och ger alltid prisuppgifter innan vi påbörjar arbetet med era beställningar.

Varmt välkomna med era önskemål!

Hoppas detta är vad du letade efter! Om du har några ytterligare ändringar eller frågor, tveka inte att säga till.